sabinelouise

Vi gör som sagt

Kategori: Art College

väldigt mkt grejer i skolan å sen sist har detta hänt...åh allt tar mkt längre tid än man kan tro!

Idag började första steget mot pallen/-arna. Vi övade på ritteknik å mätte en befintlig pall som vi fick göra en ritning av.Detta gjorde vi i Sketchup i helgen, kursen va kanske inte den bästa men lärde sig en del iaf. Kunde ju inte programmet tidigare. Är dock inte jätte avancerat å det går säkert lära sig helt på egen hand.
Ladda ner här, och instuktioner finns här.Åh så här kan man göra om man har tålamod å lär sig alla funktioner å grejerUnder förra veckan hade vi Bild & Form : Kroppen, som vi även haft via krokin vi haft sedan vi började på skolan. Åh detta är en liten del av vad vi skapat.
Den gröna är min, gjorde en skiss i blyers å målande all färg me akryl:


Lerkroki
Kroki gjord me fingrarna, men såna där stora runda vattenfärgen man hade när man va liten ^^


Vrf man ska ha liten bil, de ombyggda parkeringarna är ju alltid lediga. Hitta den mellan Coop å systemet på backaplan, perfekt för mig :)


Började på Rapporterande mönster i torsdag...första delen blev såhär, å jag blev nöjd me den!


Vi kanske inte va så organiserade i vårt hotellbyggande: men det gick bra iaf!

Hade

Kategori: Art College

rapporterande mönster idag, det va kul! Men fick veta att avancerat tryck och mönster som jag anmält mig till är typ samma sak, så ska inte gå den kursen. Är kanske lika bra, är helgen jag fyller år...!

Här kan ni kolla på lärarens verk, å för er som undrar så är rapporterande mönster = upprepande mönster. Kul är det iaf!

Vi testade på att göra mönster å så, å fick även veta att man ska vara försiktig va man lägger ut på nätet om man skapar egna mönster. Indirekt kan vem som helst ta dina mönster, göra en ändring å du har inget att säga till om. Kul liksom om man lagt ner massa jobb på nåt å blivit värst nöjd. Så vet inte hur mkt jag lägger ut av de mönster jag kommer göra...dock har väl inte tänkt sälja tapet lr textil dock..men man vet aldrig när man kan tänkas ha använding av dem!


Lite kort från Tibro i måndags. Ja helt ärligt, hantverk är inte min grej. Men bra å se va de gör där, då de ska tillverka våra pallar.


Titta noga på Rubixkuben...

Lite vanlig flugsvamp :PI fabriken å massa stolar


Divine

Kategori: Inredning

Skulle leta upp lite mönster och via en blogg kom jag åt denna sidan. Både snygga mönster och choklad i massa roliga utförande :)


Åh det blir ju ganska uppenbart det här me att äta me ögonen, för oavsett om chokladen är god lr inte så hade jag ju kunnat köpa dem enbart pga förpackningen. Så de har ju verkligen lyckats!


Och för att inte glömma: det är Fairtrade!


Finns att hittas här!