sabinelouise

Radio

Kategori: Livet

Inte ofta jag lyssnar på radio..men det händer när jag solar..vilket jag gjorde idag:
(jag berättar inte riktigt rätt, men poängen kommer fram iaf)
Det ringer in en kille in till programet där de har temat kärlek å har problem me tjejen han håller på att bli ihop med. Det krånglar fram å tillbaka. (det är nu jag tänker att de nog dejtat ett tag, kanske typ 1-2 månader)
Hon verkar inte vilja gå hela vägen, så de blir ihop "på riktigt".
Programledaren - Gert frågar vad problemet är, åh då förklara killen att hon blivit våldtagen. Åh det tycker ju Gert är en allvarliga sak (vilket det är!) och försöker förklara för killen att det är därför hon inte vill gå vidare/bli ihop/ha sex med honom. Vilket han har väldigt svårt att förstå å Gert säger att han borde prata me tjejen. Vilken han gjort men han fattar ändå inte vad problemet är.
Då frågar Gert hur länge sedan hon blev våldtagen. Å killen säger fundersamt "hmm tja *tänker* 2 veckor sedan"
Gert säger då rätt chockad att det är klart hon reagerar som hon gör, hon är ju i chock. Detta förstår inte killen alls, å tycker ju att det helt enkelt borde räcka att hon förstår att alla killar inte är likadana. Å säger också att det var hennes ex som gjort det mot henne, men han förstår fortfarande inte varför hon inte vill.
Då säger Gert att hon blivit påkörd av en buss. Killen börjar asgarva "haha hon har ju inte blivit påkörd av en buss" å fattar inte ett dugg av Gerts metafor.
Tror Gert blev lite ställd å säger rätt kort Hej då till killen å lägger på.
 
Killen i fråga upprepa flera gånger att tjejen inte ska tycka att alla killar är likadan, å fattar verkligen inte vad problemet är.
 
Var några som ringde in till programmet å reagera rätt mkt på va killen sagt, hur trög han är som inte fattar! 
Hoppas verkligen ingen blir ihop me honom, för fattar inte probleme här så lär han inte göra det me nåt annat heller!
 
usch va sur jag blir på såna människor!

Bilder

Kategori: Livet

 
Jag älskar å kolla på bilder istället för att läsa, å jag tycker om när utsidan är snygg. Är väl som många andra, köper utsidan å inte alltid innehållet. Fast det är väl roligare att använda nåt som är snyggt på utsidan.
Schweppes är inget jag dricker i vanliga fall, men nu upptäckte jag en helt ny värld...iaf av nya flaskor. Fast som alltid så lär man ju inte få tag på dem i Sverige...lr tja ibland så går det ju. Missa inte de självlysande burkarna lite längre ner
 
 
 
 
Lyser i mörker
Schweppes Classics
 
 

Mysdag

Kategori: Livet

Bortsett från att jag körde fel tre gånger på vägen till Samantha å Johan idag, så har det varit en bra dag!

Börja me frukost 10.30 på Condeco me Nehal, mkt mysigt å inget jag gjort innan. Ätit frukost ute, men borde göra det fler gånger! Har ju velat göra det rätt länge, så bra det blev av till slut.
Den "korta" rundan till ikea för att köpa 3 grejer...blev typ 1 timme.
Sen väl framme i Kinna, så träffa jag delar av familjen å Wihlma å Julia, Sandras/stora syrrans barn, som va lagom busiga! ^^
Sen hem igen, men då jag inte hade nån mat hemma så fixa jag det innan jag åkte hem å fixa lite mys me mat å go dricka å så :)
Å sen prata jag med en intressant person....det va kul!

Detta har jag fått, som jag är väldigt nöjd me..så därför jag tar me det!
Fick en krona, ballonger å sång av klassen (+ Tibro - sången), en mysig tröja å speciellt rosevin (det har fått pris) av Nehal, fick blommor å pengar av Samantha å Johan...å sen fick jag en grej till..men av lite olika anledningar så hoppar jag å säga vad å vem.
Det är ju inte typ värsta massa, men det är ändå helt lagom. Jag är nöjd! Räcker mkt att man märker att folk hör av sig å så, att dom bryr sig :)
Återkommer senare me bild på detta ovan :)