sabinelouise

Folie

Kategori: Kreativa hörnan, Kreativitet i skolan, Vägen till: Butikskommunikatör / Visual Merchandiser

Idag öva vi på att sätta upp folie på rätt sätt = sätta de rakt. Tyckte jag satte en sån passande på min reflektionsbok ^^

Modevisning

Kategori: Kreativitet i skolan, Vägen till: Butikskommunikatör / Visual Merchandiser

Igår gick vi för Carl Ohlson, och det var tänkt att vi skulle välja kläder själv vilket vi också gjorde. Så jag blev ju lite förvånad över att det helt plöstligt låg senapsgula strumpbyxor bland mina kläder. Men tja de tre visningarna gick bra och man var helt slut när klockan va nio. 
Vi fick även biljetter att kolla på matchen, men han ju inte kolla hela. Och efter sista visningen så var man ju så trött så kollade inte klart.

Retoriken gick ju bra!

Kategori: Vägen till: Butikskommunikatör / Visual Merchandiser

Hade mitt redovisningstal i retorik precis, åh ja visst det är kanske inte så kul å hålla tal. Men det var inte alls lika farligt när bara Martin satt framför en. Är ju inte lika skojsigt om det sitter en hel grupp framför en. Den optimala tiden låg mellan 4.50 och 5 min, jag hamnade på 4.55 så jag är ju nöjd me det. Betygen gick från 1-5, jag fick 4:or och 5:or så det va ju me bra!
Nu är det dock det "värsta" kvar, modevisningen på Tegera Arena. Ska ju gå i själva visningen och det är ju lagom nervös...lr tja nu är det rätt lugnt men kommer bli nervös ju mer det närmar sig