sabinelouise

Hopp

Kategori: Livet

Är helt tom i skallen, ont i magen har jag me....!
Har fixat lite grejer idag, fast nu börjar jag undra om det verkligen va värt det...kanske bara va dumt!

Imorron åker jag och Elin till Småland, åh hur elakt det nu än är...men lär väl bli rastlös i vanlig ordning å vill åka hem igen.

Känner mig hopplös för tillfället,men det går säkert över snart...äsch går å lägger mig istället å hoppas på snö imorron i vanlig ordning, vill ha den nu baraför att den inte kommer...men kanske är snö i Småland på julafton :)

Nu är allt bra!

Kategori: Livet

Jullovet är igång..fast jag är kvar i skolan fortfarande. Måste skicka över lite filer till portfolion åh det tar aslång tid, ska jobba med den under jullovet.

Ska hem snart iaf, träffa Johanna och sen till julsamlingen på jobbet vid 20.

Igår hämta jag Linda från flyget...men då jag automatiskt åker till Landvetter nä jag hämtar folk från flyget (dock enbart varit Linda jag hämtat därifrån men iaf) så gjorde jag även det denna gången. Tänkte tanken på vägen dit att hon kanske är i Säve, men nä vrf skulle hon det..så jag körde vidare till Landvetter. Väl där så ringer hon...åh vet ni vad: Hon var i Säve...haha det är nästan lite ironiskt...å hon hade tänkt samma sak som mig gällande vilken flyplats jag skulle till..men men haha :P

Imorron blir det glögg (som jag inte dricker) hos Lisa = julmys me klassen :)

Nu är jag glad...men av vissa anledningar mer än andra ^^

Tecken

Kategori: Art College

Är det här ett tecken på  "Fira inte jul"...adventsljusen är ju inte direkt fina längre å monsterhyacinterna hängde åt var sitt håll igår, åh de börjar se likadana ut idag å de har slagit ut ännu mer (vilket i sig är bra för då luktar de mer)
Dock det är inget fel på fjärde ljuset än...de tre andra ser ju ut att få samma öde.
haha nu vet jag: Mina tre tidigare år som singel blev inge bra :P (fast de blev ju det egentligen, men måste se ironin i det hela) Så nästa år så får jag ha femte advent om det blir en dålig jul i år :P
 
Skrev ut tapeten idag, det fungerade sådär. Det gick bra att skriva ut, men allt arbete i photoshop; min fil låste sig, färg m.m. som jag lagt in försvann för tredje gången å började känna paniken komma, fast jag höll mig lugnt trots allt. Blev klar typ 25 min efter att de andra börjat redovisa en annan uppgift vi hade tills idag..åh vissa hade varit klara i flera dagar.
Åh ändå blev det två fel...fast jag vill ju ha det så bra som möjligt...åh jag hade stirrat mig blind på bilderna så hitta hela tiden nya grejer jag tyckte att jag behövde ändra...men så här blev det iaf.
Åh det är nog ingen mening ni letar efter felen...det går nog inte ens se på bilderna i den här storleken