sabinelouise

Update from school

Kategori: Art College

Sova är så gött när man är sådär astrött, som jag va förra veckan. Så min kära helg gick åt till att sova å jobba å samma idag. Men nu är jag iaf piggar....kanske skulle va uppe hela natten nu bara för det..haha :P

Vi hade julmys förra veckan i skolanÅh vi pyntaJag köpte en bok för diverse dokumentation till skolprojekten.
Åh jag började dokumentera friggeboden

[klicka]


Jag å Emelie mätte upp våra friggebodare, det är smååå! :SÅh sen åkte armturerna in i klassrummet igen, glömde dock fota när de va tända. Va jättefint!


Friggebodsprojekt

Kategori: Art College

Idag har vi börjat på Friggebodprojekt i skolan. Ska göras i skala 1:20, max 15 kvm...annars får vi typ göra hur vi vill.

3 veckors projekt, å vi ska även i samband me friggeboden göra en tapet. Så kommer göra tapet både i detta projektet och i Rapporterande mönster.


Måste sätta igång me portfolion me och göra klart det sista till Armaturprojektet sen förra veckan. Portfolion har jag typ en ide hur jag ska göra...så hoppas jag får till det rätt fort :)Jul i november?!

Kategori: Livet


Mindre än 2 veckor kvar till december, och nästa söndag är det ju första advent och julskyltning?? Jag kommer aldrig ihåg julskylningen, men kanske ska försöka gå på det igår. Men nu upptäckte jag precis att julskyltningen är redan på söndag?! Typ WoOt?! Det är ju fortfarande "varmt" ute, ingen snö å det är första advent nästan helg. Va har jag missat...vrf firar man jul i november nu helt plötsligt...när det finns en till helg kvar i november. Onödigt?

Ska iaf städa fiiint i lägenheten å julpynta! Granen åker me upp nu till 1a advent lr 1a dec...annars är det ju ingen mening att ha gran.

*****
Hitta ju en klänning som är rätt lik den jag gjort hos Asos, fast min är helt slät.

Åh då jag googlar väldigt mkt, för tips å hur man gå tillväga för att sy olika grejer/detaljer så har jag kommit på att det är inte många människor som syr. Hittar väldigt lite, lr så söker jag fel. Hittar inte mkt av det jag vill iaf!