sabinelouise

Arkitekterna Krook & Tjäder :D

Kategori: Art College

Har börjat på nästa projekt, nu ska vi bygga en modell på ett hotellrum i skala 1:20. Vi är i grupp om två, å jag jobbar med Emelie. Dock det är inte bara bygga hur som helst...rummet ska va inspirerat av Andy Warhol i vårat fall, varje grupp fick var sin konstnär. Och det är mycket tänkande, å idag blev det ju inte helt seriöst på slutet...va lite trötta. Men vi har kul iaf ^^

Tre studiebesök på två dagar. Igår blev det först Älvrummet och kolla på den 11 meter långa modellen över Göteborg, men bara delarna som befinner sig runt vattnet.
Sen traska vi vidare till Modell och Form som har tillverkat modellen över Göteborg.

Dock det roligaste besöket va vi på idag, en bit från skolan ligger Arkitekterna Krook & Tjäder. Grymt ställe och det va jättekul ställa att va på och de verkar ha så himla kul jobb! Så jag började genast fundera på hur man tar sig dit, vägen till jobb alltså. Å första tanken är ju att en vidare utbildning är viktigt. Men har ju inte riktigt lust att gå tre år "allmän" utbildning och sedan två år master som man får göra, på Chalmers tror jag det va. Nånstans dök ordet "fusk" upp i min skalle, att gå YH istället för en vanligt utbildning på universitet/högskola...men jag är praktiskt av mig, så helt ärligt så funkar det inte riktigt med den teoretiskt biten och det har aldrig riktigt fungerat. Så kolla runt lite å då hitta jag Digital Visualisering - Arkitektur & Design som jag tror kan va rätt spår. Dock jag ska inte börja det nu, jag ska gå klart på Art College! Utbildning ligger dock i Eksjö / Småland, men känner jag fortfarande för att det är rätt spår jag är inne på till våren så får det ligga nästan vart som, Göteborg är ju trots allt inte så långt bort :) Ett annat alternativ är Butikskommunikation på Handelsakademin här i Göteborg. Men rent spontant, är mer sugen på det första! Tur jag har lite tid att fundera :)

Hjulet utanför Älvrummet:Älvrummet:


Krook och Tjäder:
Cool tapet i deras allrum:

Haft ett bra

Kategori: Livet

slut på veckan. Haft trevligt besök, blev dock lite kortare än tänkt, men ibland ändrar ju sig saker på vägen.
På lördagen blev det bowling och spel me jobbet, och det hela slutade på Röda Sten som jag typ missa att det va Lesbisk klubb. Gör ju inget, men det är ju lite skilland på det och typ gå ut på Avenyn.

Somna på soffan igår å vakna vid 10...bra å "glömma" å gå å lägga sig i sängen :P

Va en runda hos Elin å Christian nu på kvällen, å kolla deras nya lägenhet på Eriksberg. Christians kompis Nicke va där..han kan inte trott att jag va normal..men det är ju en annan sak :P Trött som ett as å inte helt på alerten sen igår, då blir det så!

Jag kom förövrigt 3a efter 2 killar...lite nöjd är jag allt ^^

[KLICKA]
På Röda Sten med Ingeli

"Ny"

Kategori: Art College

Projektet "Ny" som vi har gjort under veckan och ställt ut på skolan blev så här:

Ur den 50x70 stora kapaskivan skulle vi skära ut så många likadana former vi kunde. Jag gjorde en fyrkant 5x5 som sedan blev ytterligare en form. Tanken me projektet va att vi skulle vänja oss vid att ställa ut, och det va inte så värst jobbigt. Hörde ju trots allt inte va folk tyckte å tänkte :P

[KLICKA]


Vi fick en till uppgift, att rita av det vi gjort. Mina bilder är me på de två första:

Fotoeleverna projekt


Modeelevernas projekt: