sabinelouise

Orkan och ninjamyggen

Kategori: Japan

När det inte blev som man tänkt, hur blev det då?
Japp i kort: Japanresan har inte blivit som jag trodde, inte för att jag egentligen visste vad jag skulle förvänta mig av den men mycket har blivit helt åt fel håll och jag har av någon anledning haft allt för mycket otur med saker och ting sen jag kom hit för att nu sitta å le och tycka att allt är en dans på rosor.

Vi bor ju kvar i bunkern och då det börjat bli kallare här nu så har vi satt igång värmen, men det är ju bara en liten detalj - Den luktar kiss! Fast frysa är ju inte så kul, å efter en stund så vänjer man ju sig vid lukten (Hmm ska det ens vara så?!)

Åh just det ja, i Sverige var det tydligen storm igår/idag. Hmm så fort det regnar, blåser eller snöar mer än vanligt så händer det ju alltid samma sak: det blir kaos i Landet Lagom. Då kan ju jag tala om en sak för er; Efter förförra tofunen som va här så dog 10 pers och 50 pers saknades. Det va orkan här, men inte stängde de ner hela Japan för det. Skillanden är att när det blir väl blir illa här så kommer det en jordbävning (en stor sådan), vilket är motsvarigheten till mer regn å blåst i Sverige än vanligt. Come on people, you can do better than that!
 
Sist men inte minst: Jättemyggen tar sig alltid in här på rummet på nåt konstigt vis, hur många gånger man än tar död på dem så dyker det alltid upp en ny. Med stängda dörrar och fönster så får jag inte riktigt ihop det där. Åhh ja nu hände det precis, I dont get it!  Ninjamygg?
 
Well, sovdax nu I guess 

Tyfon i Japan

Kategori: Japan, Livet

Nu har ju inte jag märkt av det (mer än att det blåst en del, men inte extremt på något vis), för typ 2a eller 3e gången sen vi kom hit. Men pga tyfonen i helgen så har vädret nu stigit så det är varmare än det brukar vara här i oktober.
Igår var det ca 27grader vilket blir rätt klibbigt efter ett tag.
Jag tror dock inte det blivit några skador eller liknande, har iaf inte hört någon säga något om det.
 
Så något sådanthär har vi alltså inte här...vi har det som vi ska! Torrt och varmt ^^

Tokyo Skytree

Kategori: Japan, Livet

På avstånd fick vi syn på något som likan ett tvtorn, men man vet ju inte innan man tagit reda på saken. Åh efter en stunds gång så hittade vi Tokyo Skytree. Hissen gick i 600m/min och vi landa på våning 345 om jag inte missminner mig. Utsikten va iaf helt sjuk, och va verkligen tur att vi åkte upp dit när det va mörkt, för det är inte lika kul på dagen :P
Sista bilden är glasgolv, så man såg typ rakt ner, alla 345 våningarna ^^ Och de verkar tycka halloween är kul här, de pyntar mer än va vi gör hemma