sabinelouise

Kärlek på Balkongen

Kategori: Inredning

Titta va jag hitta, bra pris och lite mindre i modellen. Så nu är jag med plastrotting möbler som ska få pryda min balkong. Men som de flesta vet så bor jag ju inte i mina lägenhet just nu, men dessa kommer bli fina när jag väl flyttat hem igen :) Lite sådär Kärlek på Balkongen. 
En stor växt kanske också hade varit fint att ha där! Min balkong finns på bild här, dock dessa bilder är sen 2011 så de är inte direkt uppdaterade. Får köra ett race me nya bilder när jag flyttat hem igen.
 
 

Jag har blivit kär!

Kategori: Inredning

För ett tag sedan så fick jag veta att det skulle finnas en så kallad Pappersshop i det nya IKEA Varuhuset i Uddevalla, och inte helt konstigt så blev jag nyfiken på det men efter det har jag inte lyckats ta mig dit. NU upptäckte jag dock en sak: Pappersbutiken är ju helt underbar - Jag måste till Uddevalla snarast! Vi har med andra ord inte någon pappersshop i Göteborg, tyvärr.
Bilder från Livet Hemma, kolla noga på mönsterna i nedre bilden - dom är hur fina som helst!
 
 
 

Underbar växtvägg

Kategori: Inredning

Hade varit grymt om jag fick chansen att göra en sån här någonstans någongång. Tycker det är riktigt nice, men vet inte riktigt om det är något man skulle göra hemma. Eller tja varför inte?