sabinelouise

Japan here we come

Kategori: LIA 3

Då var det alltså ett faktum, vi ska till Japan. Helt sjukt, fattar det knappt. Det kommer bli nåt av det bästa (om än jobbigaste) jag någonsin gjort. 
Att det kommer vara jobbigt är på ett bra vis, kommer vara en enormt utmaning för mig som person. Massa intryck, nya människor och kultur. Fast som jag sagt till vissa: Varför göra det i liten skala när man göra det i stor skala ;) Jag vill ju jobba utomlands till viss del sen när jag pluggat klart, se världen och vad den har att erbjuda. 
Ändå bra att det är IKEA, det är ju som mitt andra hem (jag är ju där hela tiden när jag jobbar^^) så borta bra men hemma bäst....hemma bra men borta bäst?! 
Skräckblandad förtjusning...I love it! ^^
 
 

Coolate Hotellet

Kategori: Inredning

Uppe i Norrland finns TrädHotell, hur coolt som helst!
 
 

Hålad masonit

Kategori: DIY, Inredning

Också kallad Perforerad board. Det här är en sån grej jag tycker är väldigt intressant, för när man tänker på masonit så är det ju inte direkt att man tänker "WOW va snyggt det är" MEN...det går att göra massa bra saker med hålad masonit som även är snyggt! Gällande bokstäverna/siffrorna: Jag har endast hittat en butik i Norge som enbart säljer till norska kunder. Det svåra är att veta vad man ska googla på...för jag hittar inga i Sverige just nu.
 
Från det här, klicka för att förstora:

 
Till det här: