sabinelouise

Japan here we come

Kategori: LIA 3

Då var det alltså ett faktum, vi ska till Japan. Helt sjukt, fattar det knappt. Det kommer bli nåt av det bästa (om än jobbigaste) jag någonsin gjort. 
Att det kommer vara jobbigt är på ett bra vis, kommer vara en enormt utmaning för mig som person. Massa intryck, nya människor och kultur. Fast som jag sagt till vissa: Varför göra det i liten skala när man göra det i stor skala ;) Jag vill ju jobba utomlands till viss del sen när jag pluggat klart, se världen och vad den har att erbjuda. 
Ändå bra att det är IKEA, det är ju som mitt andra hem (jag är ju där hela tiden när jag jobbar^^) så borta bra men hemma bäst....hemma bra men borta bäst?! 
Skräckblandad förtjusning...I love it! ^^
 
 

KOMMENTARER:

 • Karin Andersson säger:
  2013-08-06 | 14:51:38

  Hej Sabine!

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig men hittar ingen mailadress här på din blogg? Du får gärna maila mig så kontaktar jag dig igen! Vi är kollegor på IKEA Bäckebol ( men har aldrig träffats) och jag studerar också till VM och har en liten fråga!
  MVH Karin

  Svar: HejJag försökte skicka mail till det för ett bra tag sedan, men jag vet inte om du fick det. Men du får jättegärna höra av dig!
  Ha det gott Sabine
  Sabine Lindqvist

Kommentera inlägget här: