sabinelouise

Nu börjas det

Kategori: Japan, LIA 3, Vägen till: Butikskommunikatör / Visual Merchandiser

Första dagen
För att ta sig in i varuhuset så är det väldigt bra att hitta personalingången, vilket stod i mailet som jag inte kom åt. Men följde väl strömmen en del och gick dit som en del andra hade gått och där va den. Nästa grej som dök upp var hur vi skulle ta oss in genom dörren och från ingenstans så dök en svensk kvinna upp som hjälpte oss in och visade vart vi skulle bli av. Hon räddades oss en del om vi säger så.
När vi kom till receptionen så fick vi visa leg innan vi fick passerkorten.
Under mötet fick vi i uppgift att göra en planering för entrepodiet, men instruktionerna som finns på bilden nedan, kändes värsta seriöst. Det som dock va kul var att det jag gjorde liknande en idé som en av de anställde hade gjort eller skulle göra, så det kändes lite extra bra i magen ^^
Vi kommer även om ett par veckor göra en 1h presentation om Sveriges, kulturen och designhistoria. Så tja, de är rätt seriösa här känns det som! 
Vi trodde väl någonstans att första dagen inte skulle bli så lång, då vi enbart skulle ha möte/intro...men 9-18 blev det. Så man va rätt trött när man kom hem!
 
Underbara växtväggen på kontoret och någon tycker tydligen om Lilla My, precis som jag ^^ Gällande dagiset så är det en service de ha till de anställda, hur bra som helst!
   
 
Kommentera inlägget här: