sabinelouise

Boendet

Kategori: Japan, Livet

Efter mycket tolkning och ett par frågetecken så kom vi då till slut fram till slutdestinationen där vi skulle möta upp våran landlord/hyrsvärd. Ville mest komma fram och gå å lägga mig, men va lite papper att fixa innan det blev så. Men väl klart me det så sov vi nog i 6 h. Första sömnen på ett dygn. 
 
Nu sitter vi då här - i vårt boende i Funabashi. Ett litet rum på 10kvm och standarden är ju som den är. Linn hade mailat och frågat efter en extrasäng - det upptäckte vi när vi kom fram att de var i form av en tunn bäddmadrass som låg direkt på golvet. Så vi ska sova i samma säng istället, den är ändå 140cm så det funkar :)
Det som är bra är att vi har egen ac och det finns typ myggnät på skena i fönsterna, men ja det finns vanliga fönster också om man vill stänga igen helt. 
Rummet är väl i sig annars som en stor garderob, typ. Dörren ser iaf ut som en garderbosdörr.
 
Efter att vi då vaknat igen efter powernappen på 6h, så gick vi för att kolla om 7 Eleven va öppet (klockan var ca 1 på natten då). Och japps det vare. Hitta massa roliga saker, mkt fattar jag inte alls vad det var. Men dessa två gick ju inte ta fel på. Fantan är god, dock blir det lite mycket efter ett tag. Men kul att testa!
Imorron blir det IKEA och säkert Tokyo. Mkt intryck men hjärnan funkar fortfarande :P

[klicka för att förstora]

Kommentera inlägget här: